Juf Annelies - Leerkracht groep 4

Annelies is leerkracht in groep 4. Ben je nieuwsgierig naar juf Annelies? Lees dan de antwoorden op de drie vragen die we haar stelden. 

 

Naar welke dag in de geschiedenis wil je.....

Ik zou heel graag terug willen naar de kerstvakantie van 2008. We waren toen twee weken in Nepal voor een prachtige trektocht in de bergen. Na een vreselijke nacht i.v.m. hoogteziekte, moesten we om 03.00 uur 's morgens ons bed uit. Het was werkelijk ijs- en ijskoud en ik voelde me goed beroerd! Met een zaklamp moesten we in het donker naar het hoogste punt  klimmen om de zon op te zien komen op het Annapurna gebergte. Het moment dat je daar staat, midden in de natuur, omringd door zo'n overweldigend gebergte terwijl de zon op de besneeuwde toppen het eerste ochtendlicht schijnt.... magisch! Alle ongemakken verdwenen als sneeuw voor de zon. Naar dat moment zou ik heel graag nog wel eens terug willen reizen.

 

Welke rare eigenschap heb jij?

​Het is echt niet zo dat ik dagelijks bitterballen eet maar toch weet ik zodra ik een bitterbal eet van welk merk deze is… In het verleden had ik na een feestje met het team de twijfelachtige eer om de 'Gouden bitterbal' in ontvangst te mogen nemen. Van de 8 bitterballen die ik geblinddoekt moest eten, wist ik er 7 correct te benoemen. Eeuwige roem dus! De AH-huismerk bitterbal nekte me, deze herkende ik als enige niet…

 

Wat is je favoriete spreuk/quote?

Gezien mijn eigenaardige eigenschap bitterballen te kunnen onderscheiden (en mijn eeuwig ontbrekende motivatie om te gaan sporten maar het wel altijd braaf doe), zal de quote 'Ik zoek een sport…, bitterbal lijkt me leuk' je vast niet verbazen.

 
Cookie instellingen