Kennismaken

Wil je meer weten over onze school? We zien je graag op de Rietpluim voor een kennismakingsgesprek.

 

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je informatie over onze visie en vertellen we je hoe wij werken. We lichten toe op welke manier we ons onderwijs organiseren en hoe een schooldag eruitziet. Alle vragen over het onderwijs worden beantwoord en we nemen een kijkje in de groepen. Na het kennismakingsgesprek heb je een goed beeld van wie we zijn en wat we doen. Het kennismakingsgesprek vindt plaats met Sandra Swinkels. Bel 040 284 11 11 of stuur haar een e-mail om een afspraak in te plannen. Sandra werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

 

Aanmelding

Denk je na het kennismakingsgesprek dat onze school goed bij jouw kind past en wil je hem of haar officieel aanmelden? Dan vragen we je om een aanmeldingsformulier en een entreeformulier in te vullen. Die krijg je na afloop van het kennismakingsgesprek mee. Op het entreeformulier vul je gegevens in over jouw kind en over zijn of haar ontwikkeling. Aanmelden is mogelijk als jouw kind minimaal drie jaar oud is. Is jouw kind nog geen drie jaar oud, maar weet je toch al dat je voor de Rietpluim kiest, dan meld je jouw kind met een zogeheten 'voorlopige aanmelding' aan.
 

Toelatingsbeleid

Op onze school hanteren we een toelatingsbeleid voor zogenaamde zijinstromende kinderen. Dit geldt als kinderen van een andere school binnen Nuenen komen of als kinderen van elders naar Nuenen verhuizen. In dit document lees je welke criteria we hanteren. Ons schoolondersteuningsplan is daar onderdeel van.
BELANGRIJK: met ingang van schooljaar 2024 - 2025 hebben we alleen nog plaats voor kinderen die vier jaar worden.
 

Inschrijving

Wij bekijken het entreeformulier zorgvuldig en nemen bij vragen of bijzonderheden contact met je op. Op basis van ons gesprek en de gegevens van het entreeformulier wordt een kind (in principe) ingeschreven op onze school. Je ontvangt hiervan een bevestiging van ons.

 
Cookie instellingen